Welkom op de site van TechID Engineering BV

TechID Engineering BV heeft zich gespecialiseerd op het gebied van beveiliging en levert u een scala aan producten en diensten zoals toegangscontrole-, bezoekersregistratie-, en pasproductiesystemen, één van de vele aspecten waarmee u te maken kunt hebben bij het opstellen van een beveiligingsplan binnen uw organisatie.

Alle bestaande identificatietechnieken zoals proximity MIFARE®/ MIFARE® DESFire® (EV1)/ Legic maar ook de meer recentere methodes zoals biometrisch in de vorm van vingerafdruk en gezichtsherkenning kunnen worden toegepast. Ook leveren wij diverse types contactkaarten voor bijv. betaalsystemen. En nog steeds ondersteunen wij magneetcodering en barcode indentificatie.

Daarnaast biedt TechID u de mogelijkheid om gepersonaliseerde legitimatie-, bezoekers- c.q. toegangspassen in service te vervaardigen.

Om de eerste bulk fotoopnames te doen kunnen wij zonodig bij u op locatie fotosessies doen.

En om het geheel te completeren leveren wij een compleet assortiment aan pasaccessoires zoals kaarthouders, badgeclips, key-cords, yoyo's, etc. welke eventueel ook nog met uw bedrijfslogo kunnen worden bedrukt voor een meer representatief karakter.

Bezoekt u verder onze site en laat u zich verder informeren of neemt u contact met ons op zodat wij de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u kunnen toelichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven  

Nieuws update

TechidPaxton, het nieuwe en efficiënte toegangscontrole systeem

PaxLock.


Voor meer recent nieuws klik hier.